A friendly forum to get help and support
 
PortalPortal  HomeHome  GalleryGallery  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 alway something

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
fay47
Royal Geek
Royal Geek
avatar

Number of posts : 1480
Registration date : 2008-10-17
Mood : none

PostSubject: alway something   6/25/2012, 16:00

I have a 4 port kvm switch to which I have 3 computers attached. Today I was working and had switched back and forth several times. Then all of a sudden both my mouse and my kepboard stopped working. So , I had to unplug from the kvm siwtch. I only have one working usb mouse. I had another but it does not seem to work at all. I am using the laptop keyboard, and switching the mouse between the 2 computers as I need to. I just can not use that little pad on the laptop.
I have no idea what happned to my USB ports on the KVM switch. It is a trendnet grrrr


*********
Working again now. I tunred off both comptuer. unplegged devices, rebpluged tuened back on. UNpluged usb again - relgueed - finally worked

The light on my optical mouse would not even light up . All was working on both computers, then suddenlty would not work on either. Anyway, working again at least for now.


Fay
Back to top Go down
View user profile
 
alway something
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Geeks, Geeks and More Geeks :: Windows Computer Help :: Computer Discussion-
Jump to: