A friendly forum to get help and support
 
PortalPortal  HomeHome  GalleryGallery  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 spybot immunization

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
fay47
Royal Geek
Royal Geek
avatar

Number of posts : 1480
Registration date : 2008-10-17
Mood : none

PostSubject: spybot immunization   11/20/2012, 21:11

Seeme like a while back I started having trouble getting Spybot to immunize everything.
This time it was domains that did not get immunized. I had the same problem on both my win 7 machine and win xp machine. Did some google seraches - what I found was kind of confusing - kind of took parts of what I read.
Ended up doing the UNDO. Got rid of the immunization.
Went back and did the immunize - it counted the items but left everything unprotected.
Clicked immunize at the top - it ran again - took a while - this time it immunized everything.
Did the same thing on both computers.

Do you have any idea what is going on? I think it is ok now, but hope I do not have to go thru the same thing every time.

Fay

Back to top Go down
View user profile
Repa
Site Administrator
Site Administrator
avatar

Number of posts : 2378
Location : North Carolina
Humor : Age: Older than Dirt!
Registration date : 2008-09-19

PostSubject: Re: spybot immunization   11/22/2012, 00:55

Have not experienced this problem on either of Win XP or Win 7. Did updates today just to be sure. Don't know what to tell you. Looks like you used the right logic to correct the problem. I have noticed at times that the immunization process can be slow, but never noticed it didn't complete correctly that I can recall.

_________________
Repa
Back to top Go down
View user profile
 
spybot immunization
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Geeks, Geeks and More Geeks :: Windows Computer Help :: Computer Security-
Jump to: