A friendly forum to get help and support
 
PortalPortal  HomeHome  GalleryGallery  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 spywareblaster

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Guest
Guest



PostSubject: Re: spywareblaster   2/25/2009, 01:33

Repa said: In the future when doing updates, do Spybot first along with the "immunization", and then update Spywareblaster and "enable all protection" to avoid seeing this occur.

i thought that would work also, but, i still have to "enable all protection", it didn't work this time.
Back to top Go down
Repa
Site Administrator
Site Administrator
avatar

Number of posts : 2378
Location : North Carolina
Humor : Age: Older than Dirt!
Registration date : 2008-09-19

PostSubject: Re: spywareblaster   2/25/2009, 13:37

wcturner wrote:
i thought that would work also, but, i still have to "enable all protection", it didn't work this time.

I just checked Spywareblaster on my machine and that domain is not enabled also. I don't know why. I enabled all protection again, rebooted, and it came up with everything enabled. So, WC, I don't know what to tell you other than if that is the only domain that is not enabled, don't worry about it. That domain is no longer active. Spybot and Spywareblaster will probably get back in sync sometime in the near future.

_________________
Repa
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: spywareblaster   2/25/2009, 14:22

thanks for the update repa
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: spywareblaster   

Back to top Go down
 
spywareblaster
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Geeks, Geeks and More Geeks :: Windows Computer Help :: Computer Security-
Jump to: