A friendly forum to get help and support
 
PortalPortal  HomeHome  GalleryGallery  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 message from avast

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
wcturner
Royal Geek
Royal Geek


Number of posts : 1165
Location : Ky.
Humor : Yes
Registration date : 2009-10-26

PostSubject: message from avast   2/19/2012, 02:02

I planned to post a screenshot I got from avast but I can't because above this box the normal things are not there. Above there is 5 radio buttons( circles) for None, solved, awaiting author reply, investigating, & unresolved.

What's wrong with this thing?


Last edited by wcturner on 2/19/2012, 14:25; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
Repa
Site Administrator
Site Administrator
avatar

Number of posts : 2378
Location : North Carolina
Humor : Age: Older than Dirt!
Registration date : 2008-09-19

PostSubject: Re: message from avast   2/19/2012, 14:20

You need to enable googleapis in NoScript in firefox in order for the bbcodes to show. I don't know when this change occurred, but it has. You don't have these kinds of problems in IE. The other things you mentioned are for administrators to use as status flags on a post they are helping with. They've always been there.

_________________
Repa
Back to top Go down
View user profile
wcturner
Royal Geek
Royal Geek


Number of posts : 1165
Location : Ky.
Humor : Yes
Registration date : 2009-10-26

PostSubject: Re: message from avast   2/19/2012, 14:28

I don't know how googleapis got disabled. After you reminded me the last time about enabling the NoScript in firefox I haven't bothered it. I'll try posting the screen shot.
Back to top Go down
View user profile
wcturner
Royal Geek
Royal Geek


Number of posts : 1165
Location : Ky.
Humor : Yes
Registration date : 2009-10-26

PostSubject: Re: message from avast   2/19/2012, 14:40

1) Finally got it posted. This is the first message like this I've ever received from Avast. Is this Malware?

2) At the time the message appeared I wasn't trying to go to a website. I was working in Wordpad when it popped up. Can you explain this to me please?



Back to top Go down
View user profile
Repa
Site Administrator
Site Administrator
avatar

Number of posts : 2378
Location : North Carolina
Humor : Age: Older than Dirt!
Registration date : 2008-09-19

PostSubject: Re: message from avast   2/19/2012, 18:13

wcturner wrote:
1) Finally got it posted. This is the first message like this I've ever received from Avast. Is this Malware?

2) At the time the message appeared I wasn't trying to go to a website. I was working in Wordpad when it popped up. Can you explain this to me please?




WC it means what it says. You got the message as a result of something you were doing. You must have clicked on a website link that Avast detected as malicious. It told you that it blocked the site, whatever it was. Run ccleaner to get anything else out of your temporary internet files and cookies that might still be there.

_________________
Repa
Back to top Go down
View user profile
wcturner
Royal Geek
Royal Geek


Number of posts : 1165
Location : Ky.
Humor : Yes
Registration date : 2009-10-26

PostSubject: Re: message from avast   2/19/2012, 18:46

Run ccleaner to get anything else out of your temporary internet files and cookies that might still be there.

It might be overkill but I run ccleaner after every online session.
thanks
Back to top Go down
View user profile
Repa
Site Administrator
Site Administrator
avatar

Number of posts : 2378
Location : North Carolina
Humor : Age: Older than Dirt!
Registration date : 2008-09-19

PostSubject: Re: message from avast   2/19/2012, 22:04

Repa wrote:
wcturner wrote:
1) Finally got it posted. This is the first message like this I've ever received from Avast. Is this Malware?

2) At the time the message appeared I wasn't trying to go to a website. I was working in Wordpad when it popped up. Can you explain this to me please?




WC it means what it says. You got the message as a result of something you were doing. You must have clicked on a website link that Avast detected as malicious. It told you that it blocked the site, whatever it was. Run ccleaner to get anything else out of your temporary internet files and cookies that might still be there.

WC, on second look, it looks like Avast may have been going to its own download server for a virus definition update and detected something it didn't like. That would be wierd unless their site got hacked or something is wrong with the server. If I find anything I'll let you know. In the meantime, don't worry about it.

Update: well, I found it! Looks like this may happen when it can't connect to its own server. Several people have experienced this, but I haven't seen it on any of my computers. You can read about it here:

http://forum.avast.com/index.php?topic=93599.0

_________________
Repa
Back to top Go down
View user profile
wcturner
Royal Geek
Royal Geek


Number of posts : 1165
Location : Ky.
Humor : Yes
Registration date : 2009-10-26

PostSubject: Re: message from avast   2/19/2012, 22:34

Thanks for the update, Repa!
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: message from avast   

Back to top Go down
 
message from avast
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» ''Avast ye swabs!'' Tag's Pirate Log.
» DC Message Boards to Close
» The Hidden Message Game
» Online gossip and message boards
» Message for George Clooney.

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Geeks, Geeks and More Geeks :: Windows Computer Help :: Computer Security-
Jump to: