A friendly forum to get help and support
 
PortalPortal  HomeHome  GalleryGallery  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 SiteAdvisor

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
wcturner
Royal Geek
Royal Geek


Number of posts : 1158
Location : Ky.
Humor : Yes
Registration date : 2009-10-26

PostSubject: SiteAdvisor   5/10/2014, 20:23

Are you having any problems with SiteAdvisor? I am.....but not sure what to do?

Got 2 screenshots to show my problem:

1.

2.

Siteadvisor is taking a long time to reply when I click "GO" to begin the process of getting a reply if a site is OK or not.
The #1 screenshot shows how the site looks before typing an address in the search box. And, #2 screenshot shows the main problem I'm having...which is instead of giving a "green" OK for the site in question, it shows & tells me to try for a site report by typing the address in the box in the upper right....& if I do that it does not do anything at all, just sits there....?

I hope you can help me fix this.??? thanks....
Back to top Go down
View user profile
Repa
Site Administrator
Site Administrator
avatar

Number of posts : 2372
Location : North Carolina
Humor : Age: Older than Dirt!
Registration date : 2008-09-19

PostSubject: Re: SiteAdvisor   5/10/2014, 22:35

No, can't help. Something is wrong with the site. I've had the same problem for 2 days now. Just keep trying till it works - or not....

_________________
Repa
Back to top Go down
View user profile
wcturner
Royal Geek
Royal Geek


Number of posts : 1158
Location : Ky.
Humor : Yes
Registration date : 2009-10-26

PostSubject: Re: SiteAdvisor   5/11/2014, 23:13

Repa,

I remember you saying one time that you did not want to download the Mcafee Siteadvisor software onto your computer....I wonder if you would mind telling me the reason for that?......so I can make an informed decision about it....


With the problem with the siteadvisor site we've been using, we need something to use as a guide for safe websites...& I've been thinking of maybe installing Web of Trust (www.mywot.com) or maybe the siteadvisor download, but I didn't know exactly why you did not want it on your computer??.....We do need something, some sort of guideline.....thanks.....
Back to top Go down
View user profile
Repa
Site Administrator
Site Administrator
avatar

Number of posts : 2372
Location : North Carolina
Humor : Age: Older than Dirt!
Registration date : 2008-09-19

PostSubject: Re: SiteAdvisor   5/12/2014, 00:15

Web of Trust is recommended by some. The way we use site advisor seems not to work any more regardless of browser used. I've tried both IE11 and Firefox. I don't like using these apps because they affect the performance of the browser. You still have Avast WebRep. If you've disabled it in IE, turn it back on - it gives some warning about the page you have loaded. It is the stair-step-like symbol in the far right corner of IE11 that changes color from green to yellow to red or may be gray indicating not enough information to make a determination, like our message board, for example.

_________________
Repa
Back to top Go down
View user profile
wcturner
Royal Geek
Royal Geek


Number of posts : 1158
Location : Ky.
Humor : Yes
Registration date : 2009-10-26

PostSubject: Re: SiteAdvisor   5/12/2014, 10:48

Repa Said: The way we use site advisor seems not to work any more regardless this morning it said "Page cannot be Displayed"  Maybe they're working on it...?

Repa: You still have Avast WebRep  I had to disable mine a long time ago because I was having problems with it.....I guess I can try it again but, unless Avast has fixed that problem I was having, I would still not be able to use it....Thanks......
Back to top Go down
View user profile
Repa
Site Administrator
Site Administrator
avatar

Number of posts : 2372
Location : North Carolina
Humor : Age: Older than Dirt!
Registration date : 2008-09-19

PostSubject: Re: SiteAdvisor   5/12/2014, 10:58

Ok, or you can give Web of Trust a go and see how you like it. I've read that it is ok.

_________________
Repa
Back to top Go down
View user profile
wcturner
Royal Geek
Royal Geek


Number of posts : 1158
Location : Ky.
Humor : Yes
Registration date : 2009-10-26

PostSubject: Re: SiteAdvisor   5/13/2014, 00:49

Repa, SiteAdvisor that we use is now fixed....so for now I guess I can leave Web of Trust at rest.....

Are you using Avast WebRep these days???...Thanks...
Back to top Go down
View user profile
Repa
Site Administrator
Site Administrator
avatar

Number of posts : 2372
Location : North Carolina
Humor : Age: Older than Dirt!
Registration date : 2008-09-19

PostSubject: Re: SiteAdvisor   5/13/2014, 15:29

Not normally, I turned it back on when site advisor went on the blink, but will disable it if site advisor is working.

_________________
Repa
Back to top Go down
View user profile
wcturner
Royal Geek
Royal Geek


Number of posts : 1158
Location : Ky.
Humor : Yes
Registration date : 2009-10-26

PostSubject: Re: SiteAdvisor   5/13/2014, 19:20

I was looking every where for Avast WebRep before siteadvisor started working again & couldn't find it to enable while siteadvisor was down....and I still haven't been able to locate it for some reason....I've clicked on everything I've found within avast but don't remember where I last found it.....My current avast version is 2014.9.0.2006..if you happen to have this version perhaps you can tell me webrap's location for reference?....thanks........
Back to top Go down
View user profile
Repa
Site Administrator
Site Administrator
avatar

Number of posts : 2372
Location : North Carolina
Humor : Age: Older than Dirt!
Registration date : 2008-09-19

PostSubject: Re: SiteAdvisor   5/13/2014, 20:14

wcturner wrote:
I was looking every where for Avast WebRep  before siteadvisor started working again & couldn't find it to enable while siteadvisor was down....and I still haven't been able to locate it for some reason....I've clicked on everything I've found within avast but don't remember where I last found it.....My current avast version is 2014.9.0.2006..if you happen to have this version perhaps you can tell me webrap's location for reference?....thanks........

You have to activate it in your browser: Tools > Manage addons

_________________
Repa
Back to top Go down
View user profile
wcturner
Royal Geek
Royal Geek


Number of posts : 1158
Location : Ky.
Humor : Yes
Registration date : 2009-10-26

PostSubject: Re: SiteAdvisor   5/13/2014, 21:13

dang, no wonder i couldn't find it.....i was thinking I had to enable it after you opened it up & clicked on something in there......well thanks, i'll try to place a reminder somewhere for future reference....thanks again....
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: SiteAdvisor   

Back to top Go down
 
SiteAdvisor
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Geeks, Geeks and More Geeks :: Windows Computer Help :: Computer Security-
Jump to: